Alt i tømrerarbejde og snedkerarbejde-skræddersyede løsninger

Tømrer/Snedkerfirmaet Munch-Jacobsen udfører alt tømrerarbejde for boligejere – stort som småt. Vi udskifter døre og vinduer, lægger gulve såvel som tage, sætter skillevægge og køkkener op, og bygger carporte, redskabsskure, og kolonihavehuse. Vi påtager os gerne tilbygninger og totalrenoveringer af huset eller lejligheden. Det er en god idé at inddrage os fra starten af projektet, når det drejer sig om en større entreprise. Tømreren er den håndværker, der indgår flest gange fra start til slut gennem hele bygge- eller renoveringsprojektet. Derfor giver det god mening at tage os med på råd fra begyndelsen eller lade os styre hele processen og koordineringen med de øvrige lokale håndværkere. Med udgangspunkt i eget værksted i Kastrup tilbyder vi også skræddersyede og tilpassede løsninger til vores kunder. Det gælder f.eks. indbyggede skabe eller reoler efter mål, så pladsen i hjemmet udnyttes bedst muligt. Vi har stor erfaring i at sætte køkkener op, og vi skærer gerne bordplader til og fræser dem, så de passer til det nye køkken.

Tømrer og snedker

Alt i tømrerarbejde og snedkerarbejde-skræddersyede løsninger

 

Tømrer/Snedkerfirmaet Munch-Jacobsen udfører alt tømrerarbejde for boligejere – stort som småt.

Vi udskifter døre og vinduer, lægger gulve såvel som tage, sætter skillevægge og køkkener op, og bygger carporte, redskabsskure, og kolonihavehuse.

Vi påtager os gerne tilbygninger og totalrenoveringer af huset eller lejligheden. Det er en god idé at inddrage os fra starten af projektet, når det drejer sig om en større entreprise. Tømreren er den håndværker, der indgår flest gange fra start til slut gennem hele bygge- eller renoveringsprojektet. Derfor giver det god mening at tage os med på råd fra begyndelsen eller lade os styre hele processen og koordineringen med de øvrige lokale håndværkere.

Med udgangspunkt i eget værksted i Kastrup tilbyder vi også skræddersyede og tilpassede løsninger til vores kunder. Det gælder f.eks. indbyggede skabe eller reoler efter mål, så pladsen i hjemmet udnyttes bedst muligt. Vi har stor erfaring i at sætte køkkener op, og vi skærer gerne bordplader til og fræser dem, så de passer til det nye køkken.

VIL DU HAVE ET TILBUD PÅ DIT BYGGEPROJEKT?