Tømrer/Snedkerfirmaet Munch-Jacobsen

Din lokale tømrer og snedker på Amager

Morten Munch-Jacobsen er navnet på din lokale tømrer og snedker på Amager. Vi udfører alt tømrer- og snedkerarbejde for dig, der bor på Amager!

Da tømrer- og snedkermester Morten Munch-Jacobsen er født, opvokset og udlært på Amager, har han et nært forhold til lokalområdet og lever derfor også af mange lokale opgaver.

”Hver gang vi laver en tilbygning, får vi flere forespørgsler fra folk i nabolaget.”

Virksomheden blev til i 2007 med mesters 15 års brancheerfaring i bagagen. Og lige siden har der været nok at lave. Morten Munch-Jacobsen brænder for sit fag. I en periode med 4-5 ansatte blev der for meget skrivebordsarbejde. Derfor valgte mester at gå solo igen og vende tilbage til opgaverne ”i marken”. Når der skal flere mænd til en opgave, har vi faste samarbejdspartnere. Ved større entrepriser trækker vi udelukkende på lokale håndværkere fra andre faggrupper.

Tilfredse kunder er altid det vigtigste

Vores kunder får fuld valuta for pengene. Vi udfører vores arbejde i høj kvalitet efter devisen: Vi løser alle opgaver, som vi ville have gjort hjemme hos os selv. Det betyder også, at vi ikke forlader en opgave, før kunden er tilfreds.

Tilfredse kunder er alfa og omega. Især når man bygger sin forretning på lokale opgaver.